Kertojan ääni -podcast

Kertojan ääni -podcastin parissa pääset kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjalle puolelle, opit kirjoittamisesta ja viihdyt ilmaisten novellien, tarinoiden ja lyhytproosan äärellä. Podcastin sivut, jaksot ja blogikirjoituksia löydät osoitteesta kertojanaani.fi.

Tilaa Kertojan ääni -podcast

Kirjallisuuspodcastimme uudet jaksot julkaistaan joka toinen tiistai. Tilaa podcast niin yksikään jakso ei mene sivu pään.

• Tilaa iTunesissa.
• Hae podcast-sovelluksessasi sanoilla Kertojan ääni
• 
Kuuntele Soundcloudissa

Aloita kuunteleminen näistä

Kaikki jaksot löydät osoitteesta kertojanaani.fi, mutta näillä pääset alkuun:

#24: Lauseista löysät pois, eli tekstin tiivistämisestä

Kun kirjoitat kaunista ja riipaisevaa tekstiä hurmoksellisesti, miten saat lauseista löysät pois ja tekstistä totisesti napakkaa – luonnollisesti totta kai? Kuuntele vinkit siihen, miten lauseet saa rantakuntoon.

#15: Novelli: Poika – Jukka Ahola

Kuuntele Mökillä-kirjoituskilpailun voittanut novelli Poika. Lukijoina Jukka Ahola, Essi Pulkkinen ja Jarkko Iisakka.

#7: Mistä saa kirjoittamisideoita?

Mitä ovat hyvät ideat ja mistä niitä saa? Mistä kirjoittaa silloin kun mitään järkevää ei tule mieleen, vaikka aihepiirinä on koko maailma?

#3: Kirja, ystävä – Essi Pulkkinen

Essi Pulkkisen novelli Kirja, ystävä voitti Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat ry:n kirjoituskilpailun vuonna 2015. Kuuntele ääninovelli kokonaisuudessaan.

Kertojan ääni -podcast

Mikä on Kertojan ääni -podcast?

Kertojan ääni -podcastin parissa pääset kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjalle puolelle, opit kirjoittamisesta ja viihdyt ilmaisten novellien, tarinoiden ja lyhytproosan äärellä.

Jukka Aholan ja Essi Pulkkisen – kirjallisen pariskunnan – kirjallisuuspodcastissä käsitellään kirjoittamista ja lukemista lämpimän analyyttisesti. Joka toinen viikko julkaistavassa podcastissä on sekä puhejaksoja että lukujaksoja: toisessa keskustellaan ja toisessa luetaan novelleja ja tarinoita.

Keitä juontajat ovat?

Essi Pulkkinen on oululainen kirjoittaja ja copywriter, joka on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja suomen kielen asiantuntija.

Jukka Ahola on oululainen kirjoittaja, copywriter ja kielellinen tutkimusmatkailija. Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun ja hänen novellejaan on julkaistu suomen- ja saksankielisissä antologioissa. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia.

Jukan ja Essin sukuhäsä on #hyviäasioitatuleevielä.