Minuuttinovelli Hanami – Jukka Ahola | Kertojan ääni -podcast #19

Posted on Categories PodcastTags , 0
minuuttinovelli

Minuuttinovelli on nimensä mukaisesti novelli, jonka voi lukea minuutissa. Kuuntele Jukka Ahola minuuttinovelli Hanami, joka sai toisen palkinnon kulttuurijulkaisu Hallauksen minuuttinovellikilpailussa kesällä 2017.

Jaksoon liittyvät linkit

Mikä on Kertojan ääni -podcast?

Kertojan ääni -podcastin parissa pääset kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjalle puolelle, opit kirjoittamisesta ja viihdyt ilmaisten novellien, tarinoiden ja lyhytproosan äärellä.

Jukka Aholan ja Essi Pulkkisen – Oulun kirjallisen pariskunnan – kirjallisuuspodcastissä käsitellään kirjoittamista ja lukemista lämpimän analyyttisesti. Joka toinen viikko julkaistavassa podcastissä on sekä puhejaksoja että lukujaksoja: toisessa keskustellaan ja toisessa luetaan novelleja ja tarinoita.

Kertojan ääni -podcastin juontajat

Essi Pulkkinen on oululainen kirjoittaja ja copywriter, joka on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja suomen kielen asiantuntija.

Jukka Ahola on oululainen kirjoittaja, copywriter ja kielellinen tutkimusmatkailija. Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun, hänen novellejaan on julkaistu antologioissa ja käännetty englanniksi ja saksaksi. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia.

Jukan ja Essin sukuhäsä on #hyviäasioitatuleevielä.

Jakson musiikki

(c) Perfect (Instrumental version) – Josh Woodward. CC Attribution License.
(c) Roll, Jordan, Roll (bumber bass) – The Joy Drops. CC Attribution License.
(c) Guitar Snippet from Widow’s Plead for Her Son – The Joy Drops. CC Attribution License.

minuuttinovelli

Kommentoi

*

Muita kirjoituksia