Novelli: Kesäkolli – Essi Pulkkinen | Kertojan ääni -podcast #16

Mökillä-kirjoituskilpailu, novelli

Kertojan ääni -podcastin tuplajakson toisessa osassa kuulemme Essin novellin Kesäkolli, joka sai kolmannen palkinnon Mökillä-kirjoituskilpailussa. Kun stadin tsirbula saapuu kylille niin kesäkollien päät alkavat kääntyä. Kuka saa ja kenet ja mistä koivusta se vihta pitikään tehdä?

Novellin lukijoina ovat Essi Pulkkinen ja Jukka Ahola. Ja herkkäkorvaiset huomio: novellissa kuullaan pari kertaa kirosanoja, kuten Corolla ja myös niitä perinteisempiä.

Jaksoon liittyvät linkit

Mikä on Kertojan ääni -podcast?

Kertojan ääni -podcastin parissa pääset kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjalle puolelle, opit kirjoittamisesta ja viihdyt ilmaisten novellien, tarinoiden ja lyhytproosan äärellä.

Jukka Aholan ja Essi Pulkkisen – Oulun kirjallisen pariskunnan – kirjallisuuspodcastissä käsitellään kirjoittamista ja lukemista lämpimän analyyttisesti. Joka toinen viikko julkaistavassa podcastissä on sekä puhejaksoja että lukujaksoja: toisessa keskustellaan ja toisessa luetaan novelleja ja tarinoita.

Kertojan ääni -podcastin juontajat

Essi Pulkkinen on oululainen kirjoittaja ja copywriter, joka on palkittu mm. J. H. Erkon kirjoituskilpailussa. Essi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja suomen kielen asiantuntija.

Jukka Ahola on oululainen kirjoittaja, copywriter ja kielellinen tutkimusmatkailija. Jukka on voittanut mm. Martti Joenpolven novellikilpailun ja J. H. Erkon kirjoituskilpailun, hänen novellejaan on julkaistu antologioissa ja käännetty englanniksi ja saksaksi. Jukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englantilainen filologia.

Jukan ja Essin sukuhäsä on #hyviäasioitatuleevielä.

Jakson musiikki

(c) Perfect (Instrumental version) – Josh Woodward. CC Attribution License.
(c) Roll, Jordan, Roll (bumber bass) – The Joy Drops. CC Attribution License.
(c) Guitar Snippet from Widow’s Plead for Her Son – The Joy Drops. CC Attribution License.

Mökillä-kirjoituskilpailu, novelli

Kommentoi

*

Muita kirjoituksia