Älylaatikko | Tee-se-yhdessä parisuhdevinkki

Posted on Categories Uncategorized @fi 0
Älylaatikko, askartelu ja parisuhdevinkki

Anna tänä ystävänpäivänä rakkaallesi lahjaksi läsnäoloa. Näillä helpoilla ohjeilla voitte askarrella yhdessä älylaatikon, johon suljette älypuhelimet ja vietätte aivan älyttömän hyvän illan.

Näitkö puolisosi tai kumppanisi viimeksi heijastuksena puhelimesi näytöllä? Käyttekö keskusteluita kahden sekunnin viiveellä? Kosketatko enemmän kapasitiivista lasia kuin responsiivista ihoa?

Ehkä on aika askarrella älylaatikko.Alylaatikon anatomia

Älylaatikko on paikka, johon suljette puhelimenne ennalta sovituksi ajaksi. Älylaatikoksi kelpaa mikä tahansa laatikko, jossa on päiväkirjanlukko tai salpa ja tarpeeksi tilaa puhelimille. Laatikkoa ei tarvitse saada lukkoon, mutta kiinni kilahtava salpa toimii hyvänä äänimerkkinä siitä, että älytön aika alkaa. Lisäksi rapiseva lukko vähentää kiusausta ihan vain vähän vilkaista.


Mistä saan hyvän älylaatikon?

Erinomaisen älylaatikon saa esimerkiksi kirjakaupasta ostettavasta puisesta taidetarvikelaatikosta. Mitä pienempi ja huomaamattomampi laatikko on, sitä helpommin älyseireenin kutsu unohtuu.

Voit myös tuunata älylaatikkoasi: pehmusta se plyysillä tai poraa reikiä laturinjohtoa varten. Muista kuitenkin, että puhelin saattaa kuumentua ladatessa, joten huolehdi myös tarvittavasta ilmanvaihdosta.


Sopikaa yhteiset pelisäännöt

alylaatikko, yhteiset saannotÄlylaatikko on pelkkä laatikko, jos sen sisällä ei ole älyä. Aloittakaa älylaatikon käyttö pikku hiljaa – vaikka muutaman tunnin mittaisena jaksona yhtenä iltana viikosta. Kun kokemus ja omien rajojen tuntemus kasvavat, voitte lisätä älylaatikon käyttöä.

Muistakaa myös kuunnella toisianne. Ketään ei saa pakottaa älylaatikon käyttöön.


Mahdollisia sivuvaikutuksia

Älylaatikon käytön aloittamisen jälkeen saatat havaita älypuhelinnytkähdyksiä, joiden aikana hamuilet puhelinta esimerkiksi keskustelun tauotessa. Tämä on normaalia ja vähenee, kun kokemuksesi lisääntyy.

Älylaatikon käyttö saattaa aiheuttaa myös lihomista tai laihtumista, mielialan nousua ja yleistä vireystason parantumista.

Huolehdittehan ehkäisystä älylaatikon käytön aikana.

alylaatikko parantaa parisuhdetta

Miten älylaatikko paransi elämääsi?

Kun olette kokeilleet älylaatikkoa, haluaisin ehdottomasti kuulla, miten se on vaikuttanut elämäänne. Jakakaa kokemuksia sosiaalisessa mediassa häsällä #älytönilta tai kommentoikaa alle.

Kirjoittaja on oululainen copywriter, joka uskoo siihen, että hyviä asioita tulee vielä ja jonka uutiskirjeen voi tilata täältä.

Älylaatikko, askartelu ja parisuhdevinkki

Kommentoi

*

Muita kirjoituksia