Porina-generaattori | Automatisoi asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa

Posted on Categories Uncategorized @fi 0
sosiaalisen median automatisointi

Porina-generaattorilla luot helposti vastauksia asiakkaillesi sosiaalisessa mediassa. Valitse positiivinen tai negatiivinen sävy, luo viestejä ja kopioi ne valitsemaasi mediaan.

Hei! Paina nappia ja luo tuhansittain erilaisia vastauksia asiakkaidesi kysymyksiin somessa.


 

 

Porina-generaattori auttaa sosiaalisen median automatisoinnissa

Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa vaatii ihmiskosketusta. Ilojen ja surujen jakaminen on kuitenkin some-aspalaisen näkökulmasta hyvin toisteista: kehu tätä, pahoittele tuota, laita tuolle sydänemoji, koska se laittoi sinulle emojin. Kuinka monella tapaa ihmisrobotti jaksaa sanoa “Kiitos palautteestasi, se on meille hyvin arvokasta”?

Porina-generaattori edustaa martechin, eli markkinointiteknologian terävintä kärkeä. Sen avulla burnoutin – tai ainakin bore-outin – partaalla taisteleva community specialist voi automatisoida osan yhteisön engeitsaamisesta.

Kokeile Porina-generaattoria ja kerro kommenteissa, miltä se tuntuu. Sekä tietenkin tykkää ja jaa!

Kirjoittaja on palkittu markkinoinnin ammattilainen (tästedes ‘Markkinoinnin ammattilainen’) ja podcastaaja, joka ei ota vastuuta Porina-generaattorin (tästedes ‘Generaattori’) tuottamista vahingoista (tästedes ‘Vahingot’) mutta ottaa mielellään kunnian Generaattorin tuottamasta kiky-loikasta (tästedes ‘Loikka’).
 


 

Automatisoi myös muut markkinoinnin osa-alueet

Luo slogan ilmaisella generaattorilla

sosiaalisen median automatisointi

Kommentoi

*

Muita kirjoituksia