Hyvä slogan halvalla | Ilmainen slogangeneraattori

fien
Slogangeneraattori tekee sloganin helposti ja halvalla.

Tee itsellesi uusi slogan – helposti, edullisesti ja luotettavasti. Uusi, päivitetty versio, joka tuntee sinut syvemmin. Kokeile myös Vaalislogangeneraattoria.

 

 


 

Mainostoimistot, luovat byråt, vaikutuskonklaavit ja muut kolmekuuskytluovien kuppauslaitokset saattavat laskuttaa jopa tuhansia euroja muutamasta logosi yhteyteen liimatusta sanasta. Markkinointiin ja “brändäykseen” tuhlattava kuluerä pienenee huomattavasti, kun käytät tätä ilmaista iskulausegeneraattoria.

Kirjoittaja on palkittu copywriter (tästedes ‘Copywriter’), joka luovuttaa kaikki oikeudet slogangeneraattorin (tästedes ‘Generaattori’) tuottamiin sloganeihin (tästedes ‘Slogan’) sikäli kun niitä ei ole jo rekisteröinyt Joku paikallinen yritys™.
 


 

Millainen on hyvä slogan? Katso vinkit videolta

Sinua voisivat kiinnostaa myös nämä kirjoitukset >>

Onko sinulla jo responsiivinen slogan?
Viisi helppoa keinoa kirjoittaa helppo slogan

Slogangeneraattori tekee sloganin helposti ja halvalla.

Kommentoi

*

  1. Hei, opiskelen terveydenhoitajaksi ja minun täytyy keksiä slogan omaan esittelydiaani. Esittelydian ideana on, että harjoittelemme hissipuhe-tyylisesti itsemme markkinoimista työhaastattelussa.

    Sloganissa voisi olla jotain pehmeisiin arvoihin liittyvää, luotettavuutta ja tehokkuutta. Se voisi olla myös aika luova eikä tarvitse liittyä välttämättä terveydenhoitoon tai luonteenpiirteisiin. Ehkä se voisi kulminoitua jotenkin siihen, että tulevaisuudessa on toivoa. Osaatko tästä repäistä mitään 😀

    1. Kokeilin antamallasi briiffillä slogangeneraattoria ja jo ensimmäisellä kerralle se antoi aika osuvan sloganin: Sinun asiallasi. Olisiko siitä sloganiksi?

  2. Hei. Perustan hyvinvointialan yrityksen. Pyöritin pitkään sun sloganeja. Loistavia olivat. Sain ideoita näihin liittyen. Suuret kiitokset. Valiosanoja valtaosa. M

  3. Hyviä sloganeita, mottoja työyhteisön viikkotiedotteisiin, aihe voi olla hyvä työyhteisö, kiitos – melkeinpä mikä vain huumoriakin saa olla mukana

Muita kirjoituksia