Sisältömarkkinointi blogissa | Esimerkki jouluhelvetistä

Sisältömarkkinointi, sisältöyhteistyö tai sponsoroitu postaus. Itsensä ja yleisönsä myymisellä on monta nimeä. Lue esimerkki jouluhelvetin keskeltä, mutta huomioi, että tästä jutusta ei maksettu mitään eikä tämä ole #sponsoroituasisältöä.

Joulun aika sopii erityisen hyvin pieneen puuhailuun keittiössä. Ystäväni saattoivatkin huomata Instagramista, että teimme viikonloppuna piparkakkutalon. Se olikin aika sotkuista puuhaa, joten keräsimme roskat Pirkan sangallisiin roskapusseihin. Ne on tehty sataprosenttisesta polyeteenistä.

Ensin kävimme kaupassa ja lastasimme kotoa tuomamme kauppakassit täyteen koristelussa tarvittavia asioita: ranskanpastilleja, sokerikuorrutetta ja hopeisia nonparelleja. Nyt kun emme enää käytä kaupan muovikasseja roskiksissa, on ollut ilo huomata, että Pirkan sangalliset roskapussit täyttävät laadulliset edellytyksemme erinomaisesti.

Talo valmistuuPirkka-kassit ja -pastillit

Vahvat perustukset ovat piparkakkutalon perusta

Jännittävin hetki oli katon kiinnittäminen. Kaltevuus oli hurja, joten jännitimme sortuuko koko rakennelma. Onneksi perustukset olivat kunnossa. Meidänkin luustomme oli vahva, sillä otamme lääkäreiden suositteleman päiväannoksen Möller Tupla Omega-3 -valmistetta joka päivä.

Möller Tupla Omega-3 -valmiste vaalii hyvää oloa ja sisältää kaikille tärkeitä hivenaineita. Illan mittaan kestovitsiksi muodostuikin, että sehän on vähän niin kuin koko joulun idea.

Moeller ja tupa

Pöytä koreaksi

Joulupöydän nautinto on yhtä paljon makua kuin näköäkin.

Piparkakkutalosta tuli ainakin aivan meidän näköisemme. Tsekatkaa muuten Möllerin Facebook-sivut.

Pirkan sangallisista roskapusseista saimme tehtyä kauniit joulukukkaset japanilaiseen origamityyliin. Ja mikä parasta – kun on aika siivota, roskat voi tunkea kukkaseen!

piparcakehouse

Mikään seuraavista brändeistä ei sponsoroinut tätä kirjoitusta.

 

Pirkka_logo_small150

 moller-logo

Kommentoi

*

Muita kirjoituksia